THE MOST WONDERFUL TIME - Julkonsert med Solala (SWE) & Let Us Be Frank

Savoy-teatern i Helsingfors
Den 11.12 kl. 19.00
Biljettpris: 35 €

Let Us Be Frank bjuder i år på en alldeles speciell julkonsert tillsammans med den svenska trion Solala, en av Sveriges mest populära a cappella-grupper! Gruppen har blivit ett fenomen på sociala medier, och är också välkänd från svensk TV. Solala har tidigare sålt slut sina konserter i Helsingfors, så skaffa din biljett i tid!

Vi bjuder på både svängig, fräsch repertoar och klassiker med julstämning. Det här blir en upplevelse att minnas!

Biljettförsäljningen öppnas senare i sommar. Registrera dig här till vår epostlista här för att få information genast biljetterna blir tillgängliga.

 

LET US BE FRANK

Let Us Be Frank är en ung, ambitiös a cappella -kör i Helsingfors som består av ca tjugo erfarna sångare. Vi sjunger musik i olika genrer, men har ända sedan starten fokuserat på show och rytmmusik. Vi sjunger musik vi gillar och vars budskap vi kan stå bakom...

 

-

 

VÅR STORY

Allt började med saknaden efter körsång. En grupp sångarvänner med lång erfarenhet av studentkörer och kvartettsång hade lämnat studentkörslivet bakom sig. Det lämnade ett tomrum efter sig och vännerna letade efter något nytt.

I sina visioner såg de en sånggrupp där varje medlem har en viktig uppgift, en a cappella-kör som sjunger roliga låtar utan noter och kan bjuda på show. Det var början på Let Us Be Frank.

 

-
 

SJUNG MED I FRANK

Vi ordnar vid behov insjungningar. Kontakt och frågor:
Lotta Sandholm.
lottasandholm@hotmail.com
050-3835712

 

TREVÄPPLINGEN

Let Us Be Frank är en del av Svenska Föreningen Treväpplingen